Pak ze in!

Een driedelig oranje kostuum met een verfijnde krijtstreep. Dat is sjiek en supporting tegelijk. De ideale zakelijke outfit rond het WK voetbal dat in Brazilë plaatsvindt. Stelt u zich eens voor wat een impact dat heeft op uw klanten. U en uw medewerkers gestoken in een strak pak met de kleur van ons nationale elftal. Natuurlijk voorzien van het logo van uw bedrijf en een goede pay-off. Daarmee is het ook meteen een uniek relatiegeschenk voor uw gewaardeerde klanten en leveranciers.

Passen en maten

Oranjekostuum.nl ontwierp dit nieuwe kostuum speciaal met het oog op het komende WK. Bij grotere afname, komen we graag bij u langs om u en uw medewerkers de maat te nemen. U bent dus ook van harte welkom in onze showroom in Zaltbommel. En mocht u daar behoefte aan hebben, dan helpen we u graag met het bedenken van een scorende pay-off.

Spin-off

Het WK is natuurlijk een goed moment voor de lancering van uw nieuwe kostuum. Maar u begrijpt dat onze driedelige trots zich leent voor veel meer evenementen. Denk alleen maar aan Koninginnedag, het EK en WK schaatsen en de Olympische Spelen. Ons advies aan u luidt dan ook: Pak ze in!

Prijzen

Wilt u meer dan 10 kostuums bestellen, dan maken we graag een mooie prijs voor u.

Informatie en afspraak

Voor meer informatie en een afspraak neemt u contact op met Oranjekostuum.nl.
Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken via T 0418 – 820300.